Kılıçdaroğlu: Kavgadan, ayrışmadan bıktık

Kılıçdaroğlu: Kavgadan, ayrışmadan bıktık

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kendi ülkemizde en çok huzura, barışa ihtiyaç duyuyoruz. En çok birbirimizi sevmeye ihtiyaç duyuyoruz. Kavgadan bıktık, ayrışmadan bıktık, bölünmeden bıktık" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe belediyelerinin yaptığı çeşitli tesislerini açmak için İzmir’e geldi. Açılışlarına ilk olarak Balçova Tesisleri Toplu Açılışı ile başlayan Kemal Kılıçdaroğlu, tribünü dolduran binlerce vatandaşa seslendi.

Kılıçdaroğlu ,Balçova’da yapılan çalışmaların tüm CHP’li belediyelerde yapıldığını belirterek, “Biz nerede bir CHP’li belediye varsa tek hedefimiz var o beldede mutlu insanların yaşamasını sağlamaktır. Bir ülke düşünün küçük bir beldede suç oranının binde rakamlarına indiren belediye başkanının başarısı, bir ülke düşünün 14 yıldır ülkeyi yönetiyor o ülkede darbe oluyor. Aradaki farka bakın Biz Balçova’da yapılanın tümünü bütün Türkiye’de suç oranları azalmalı, insanlar mutlu olmalı. Bir ülkede insanların mutlu olduğunu nereden öğrenebiliriz. Eğer bir ülkede kadının yüzü gülüyorsa bilin ki o ülkede huzur vardır, mutludur. Kendi ülkemizde en çok huzura, barışa ihtiyaç duyuyoruz. En çok birbirimizi sevmeye ihtiyaç duyuyoruz. Kavgadan bıktık, ayrışmadan bıktık, bölünmeden bıktık. Toplumu ayrıştıran politikalardan bıktık. Balçova’dan bütün Türkiye’ye sesleniyorum. Bir arada beraberce yaşayabiliriz. Balçova’da nasıl yaptıysak Türkiye’de de yapacağız. Bizim belediyelerimizin özelliği kenti ranta değil kenti kentliye teslim ederler” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.