Kılıçdaroğlu ile Akşener 23 Haziran'ı görüşecek

Kılıçdaroğlu ile Akşener 23 Haziran'ı görüşecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın bir araya gelip tekrarlanacak İstanbul seçiminin stratejisini konuşacaklar.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 13 Mayıs Pazartesi günü (yarın) saat 15:00’da bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu, Akşener’i İYİ Parti Genel Merkezi’nde ziyaret edecek.

Millet İttifakı’nı oluşturan CHP ve İYİ Parti’nin genel başkanları, Yüksek Seçim Kurulu ‘nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye seçimi hakkında AK Parti’nin itirazı doğrultusunda 6 Mayıs 2019 tarihinde verdiği “iptal“ kararının ardından ilk kez yüz yüze değerlendirme yapacaklar.

STRATEJİYİ KONUŞACAKLAR

YSK’nın kararı uyarınca 23 Haziran’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi için tekrarlanacak seçimde, CHP ve İYİ Parti’nin 31 Mart Yerel Seçimi’ndeki gibi bir kez daha ittifak yapması planlanıyor. Millet İttifakı’nın adayı olan Ekrem İmamoğlu yeniden CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak yarışa katılacak.
İYİ Parti’nin de desteklediği İmamoğlu için iki partinin nasıl bir seçim stratejisi izleyeceği iki genel başkanın görüşmesinde masaya yatırılacak.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.