Kılıçdaroğlu: Gezi mizahıyla baş edememek Erdoğan’da sinir yapmış

Kılıçdaroğlu: Gezi mizahıyla baş edememek Erdoğan’da sinir yapmış

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gezi mizahını gizli takip ettiğini belirterek, “Gezi gençliğinin zekasına hayranlık duyuyordur. Ancak baş edemiyor oluşu, kendisini sinir sahibi yapmış, belli” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karakarga dergisine röportaj verdi.

Hürriyet gazetesinden Rifat Başaran’ın aktardığına göre, Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Gezi gençliğinin zekasına hayranlık duyuyor”

“Benim için mizah, korkuyu öldüren bir eylemdir. Erdoğan’ın mizaha nasıl baktığı malum. Herkesten ve her şeyden korktuğu gibi mizahtan da korkuyor

“Hele ki ‘Gezi mizahı’ olarak nitelendirilen, gençlerimizin duvarları süsleyen, Twitter mesajları üzerinden dile gelen mizah var ki, Erdoğan ne yapacağını bilemiyor.

“Gerçi gizli gizli Gezi mizahını da takip ediyor, Gezi gençliğinin zekasına hayranlık duyuyordur. Ancak baş edemiyor oluşu, kendisini sinir sahibi yapmış, belli.”

Erdoğan’la yaşadığı anısı

“Erdoğan ameliyat olduktan sonra geçmiş olsun ziyaretine gittik. Operasyona bağlı ses telleri zarar gördüğü için sesi kısılmıştı. Nedeninin ameliyat sırasında anestezi için boğazına sokulmuş olan hortumdan olduğunu ifade etti. Ben de espri olsun diye, ‘Kesin o hortumu indiren hekim CHP’lidir’ dedim.

“Erdoğan bu espriyi anlamadı sanırım ve sordu, ‘Gerçekten CHP’li mi’ dedi. Sadece espri olsun diye söyledim. Ama Erdoğan ciddiye aldı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.