Kılıçdaroğlu: Entellerden biri de benim

Kılıçdaroğlu: Entellerden biri de benim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: CHP'ye zaman zaman entellerin partisi denir. Ben de o entellerden biriyim. Atatürk'ün sayesinde okuduk.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın’da muhtarlara hitap etti.

Kılıçdaroğlu Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun hizmetleri ile büyük başarı kazandığını belirterek, “Sizin için her türlü imkanı sağlayacağım sayın başkan” diyerek salonda bulunan Çerçioğlu’na seslendi. Başkan Çerçioğlu da yerinde ayağa kalkarak Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti.

Konuşmasında partisine zaman zaman ‘entellerin partisi’ dendiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Entellerden biri de benim arkadaşlar… Babam ilkokul mezunuydu. Annem okuma yazma bilmezdi. Ablam okuma yazma bilmezdi. 7 kardeşimden okuyabilen sadece benim. Kimin sayesinde? İşte bu adam sayesinde (yanındaki Atatürk resmini göstererek)… Ve bunu gördüğünüz insan borçluyum. Ben isterim ki herkes okusun entelektüel olsun… Ama biz dünyada paraya tamah etmedik” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.