Kiğılı’dan Durankaya'ya kıyafet yardımı

Kiğılı’dan Durankaya'ya kıyafet yardımı

Türkiye’nin tekstil devi Kiğılı erkek giyim mağazası, Hakkari Durankaya beldesindeki vatandaşlara dağıtılmak üzere Durankaya Belediyesi’ne 1 TIR dolusu giyim malzemesi gönderdi.

HAKKARİ - Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı tarafından, Durankaya beldesindeki yoksul vatandaşlara gönderilmek üzere Durankaya Belediye Başkanlığına gönderilen 1 TIR dolusu giyim malzemesi, Durankaya Bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin tarafından teslim alındı. Başkan Keskin tarafından belediye hizmet binası önünde dağıtım komisyon ekibi kurularak malzemelerin eşit bir şekilde dağıtımına başlandı.

Kiğılı ailesinin beldelerine gönderdiği 1 TIR dolusu giyim yardımını hak sahiplerine dağıtmaya başladıklarını ifade eden Keskin, belde sakinlerinin bu yardımın sevincini yaşadığını söyledi. Keskin, ”Bugüne kadar iktidarın nimetlerinden belde halkı yeterince faydalanmadı. Sayın Abdullah Kiğılı’nın bu jesti karşısında bizler çok memnun olduk. Türkiye’nin en ücra köşesinde bulunan beldemize yapılan bu dostane yardımı takdirle karşılıyoruz. Bundan sonra Kiğılı ailesinin de beldede bir evi olduğunu bilmelerini isteriz. Artık fahri hemşehrimiz olan Kiğılı ailesinin bu örnek davranışını hiçbir zaman unutmayacağız ve yardımların devamını diliyoruz. İş adamlarının yatırım yapmaktan çekindiği Hakkari’ye böyle bir yardımın ulaştırılması takdire şayandır. Bu yardımlar inşallah tüm iş adamlarına da örnek teşkil eder. Yoksul belde sakinlerimizin de böyle bir yardıma ihtiyacı vardı. Sayın Abdullah Kiğılı ve ailesini Hakkari’ye davet ediyoruz. Onları ağırlamaktan onur duyarız" dedi.

Beldedeki bazı gençler ise ilk defa marka giyeceklerle tanıştıklarını belirterek, ilk defa bir büyük mağazanın beldelerine yardım eli uzatmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Gençler, ”Belde halkı geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlamaktadır. Okumuş birçok genci ise işsizdir. Marka giyim almaları olanaksızdır. Beldemiz ilk defa marka ile tanışmıştır. Bu örnek davranıştan dolayı Kiğılı ailesine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

kigi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum