Keskin belde sakinlerinin sorunlarını dinledi

Keskin belde sakinlerinin sorunlarını dinledi

Hakkari’nin Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, belde sakinlerinin evlerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte Başkan Keskin, belde sakinlerinin evlerine konuk oldu. Hastaları evlerinde ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunan Keskin, beldede yapacakları hizmetler hakkında da halkla görüş alışverişinde bulundu.

Bağımsız belediye olmaları nedeniyle maddi imkansızlıklara rağmen ayakta durmaya çalıştıklarını ifade eden Keskin, belde sakinlerine hizmetin en iyisini yapmak için ellerinde geleni yapmaya çalıştığını söyledi.

Bölgedeki çatışmalı süreç nedeniyle mera ve yaylaların durumu hakkında da sohbet eden Başkan Keskin, mera ve yaylaların yasaklanması konusunda endişelerinin bulunduğunu ifade etti.

Ülkede akan kanın durması, huzur ve güvenin ortamının sağlanması için herkesin üstüne düşen görevi yapması gerektiğini belirten Keskin, bir an önce barışın sağlanması gerektiğini belirtti.

Keskin belde sakinlerinin sorunlarını dinledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.