Kayseri Erciyesspor, İlhan Parlak'la Anlaştı

Kayseri Erciyesspor, İlhan Parlak'la Anlaştı

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, "Kayserili futbolcu kardeşimiz İlhan Parlak'la anlaştık. İlhan dün gece Kayseri'ye geldi, görüştük ve anlaştık" dedi.

Ziya Eren, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Kardemir Karabükspor'dan ayrılma kararı alan İlhan Parlak'la el sıkıştıklarını bildirdi. Eren, "İnşallah İlhan Parlak, Erciyesspor'da aktif futbolculuğunu tamamladıktan sonra da kulübe hizmet edecek" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonunun bitmesinden bu yana eski teknik direktörleri Hikmet Karaman'dan başka hiçbir hocayla görüşmediklerini belirten Eren, "Hikmet hocayla bir görüşmemiz oldu ama olumsuz sonuçlandı. Bunun dışında açık ve net söylüyorum, hiçbir teknik heyetle görüşmedik. Asılsız, bizim bilgimiz dışında ve bizim söylemediğimiz o kadar çok hoca ve futbolcu isimleri yazılıp çiziliyor ki. O kadar çok hoca ve futbolcu isimleri duyuluyor ki. Bunları menajerler yapıyor. Kulüp olarak menajerler aracığıyla hiçbir hocayla görüşmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"KURUMSAL BİR YAPIMIZ YOK"

Eren, spor kulübü yönetmenin çok zor olduğunu vurgulayarak, "Her sabah kulübün kapısını 'Bismillah' deyip açtığınızda, 50 bin TL yazıyor. Kulübümüzün 200'e yakın lisanslı futbolcusu var. Alt yapıda 9 hocamız görev yapıyor. Deplasmanlara gittiğimizde o şehirlerdeki takımlara olan muazzam desteği görüyoruz. Ama Kayseri'de dua ve manevi destekten başka bir şey yok. Kulüp yönetimine sadece futbolcu transferi olarak bakmamak lazım. İç saha maçlarımızda sadece güvenlik ve yemek için 50 bin TL harcıyoruz. Kulübümüzde kurumsal bir yapının olmadığının da farkındayız. Bu nedenle, Nuhkan Rüzgar arkadaşımızın sportif direktör olmasını kararlaştırdık. Transfer çalışmalarını o yürütecek, biz de yönetim olarak karar alacağız" şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'den düşen Kayserispor'dan sporcu desteği istedikleri yönünde bir takım iddialar olduğunu da hatırlatan Eren, "Böyle bir görüşmemiz olmadı ama bu olmayacak anlamına da gelmemeli. Biz bu şehrin takımlarıyız ve elbette birbirimize destek olmalıyız" dedi.

"SPONSORLUĞA VE REKLAM ANLAŞMALARINA HAZIRIZ"

Transfer görüşmelerinin devam ettiğini ve kesinleştikçe bunları kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade eden Ziya Eren, "Ama doğru bilgileri bizden alıp yazın. Hiç görüşmediğimiz hocaları yazarak onları da heveslendirmeyin. Bütçemiz doğrultusunda Erciyesspor'u yeniden şekillendireceğiz. Ancak hocanın her dediğine 'tamam' diyecek bir yönetim olmayacağız. Kulübümüzün hiçbir borcu yoktur. 14 Mayıs tarihi itibarıyla Haziran maaşları da dahil olmak üzere bütün alacaklar ödenmiştir. Kulübün bana karşı şahsi borcu vardır, onun dışında hiçbir yere, hiçbir kimseye borcumuz yok. Bu arada her türlü sponsorluğa ve reklam anlaşmalarına da hazırız. Para verip maddi anlamda bize destek olacak varsa hemen 15 gün içerisinde genel kurulu toplarız ve yönetime alırız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.