Kaymakam Kaşıkçı’dan esnaf ziyareti

Kaymakam Kaşıkçı’dan esnaf ziyareti

Hakkari'nin Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşkçı, çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dilendi.

Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurtoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Çağrı Şentürk ile esnafları ziyaret etti.

Ziyaretinin ardından açıklama yapan Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, "Yüksekova'ya geleli iki ay oldu. İnsanlarımız hep makama gelerek sorunlarını ilettiler. Biz insanlarımızın ayağına giderek hal hatırını dinlemek için cadde üzerinde bulunan esnaflarımızı iş yerlerinde ziyaret ediyoruz. Yürütmüş olduğumuz hizmetlerin kalitesini test etmek hem de çaylarını içmek istedik. İnsanlarımız bize gönüllerini açıp ikramlarda bulunuyorlar. Bu vesile ile esnafımıza teşekkür ediyoruz. Esnafımız, gidişattan ve huzur ortamından gayet memnun. Yüksekovalı kardeşlerimize huzur ortamına sağlamış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra insanımızı rahatsız eden kimse olmayacak. Devletin tüm imkanlarını insanlarımızın rahat etmesi için seferber ediyoruz. Altyapı ve üst yapı hizmetlerini 1 Nisan'dan itibaren başlatacağız" ifadelerini kullandı.

dsc_4343.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum