Kaymakam Kaşıkçı, köy okulu öğrencilerini misafir etti

Kaymakam Kaşıkçı, köy okulu öğrencilerini misafir etti

Hakkari'nin Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Suüstü köyünde eğitim gören 45 öğrenciyi misafir ederek hediyeler verdi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde öğrencilerin spor ve sanat etkinlikleriyle sosyal hayatlarını güçlendirmeyi amaçlayan "Merkezim Her Yerde" projesi kapsamında köy okullarında okuyan öğrenciler de Yüksekova Belediyesi Gençlik Merkezinden yararlanmaya başladı. Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Suüstü köyünde yaşayan ilkokul ve ortaokul öğrencilerini gençlik merkezinde misafir etti. 45 öğrenciye çeşitli hediyeler veren Mahmut Kaşıkçı, gençlik merkezinde yürütülen spor etkinliklerine, müzik, satranç ve resim faaliyetlerine köylerdeki öğrencilerin de dahil olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Kaşıkçı, "Yüksekova Belediyesi olarak çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için yürüttüğümüz hizmetlerin yanı sıra sportif ve sanatsal yönlerinin de güçlenmesini istiyoruz. Bu amaçla, Yüksekova Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren gençlik merkezinde köylerdeki öğrencilerimizi de misafir ediyoruz. Çocuklarımız bu merkezde derslerini yapıyorlar, çeşitli branşlarda sportif etkinliklerin yanı sıra müzik, satranç ve resim faaliyetlerine katılıyorlar. Yüksekova'daki tüm köy okullarını projemize dahil edip, ilçe genelindeki tüm öğrencilerimizi spor ve sanat eğitimiyle buluşturuyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Kaşıkçı, köy okulu öğrencilerini misafir etti

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.