Kayıp çocuklardan hala haber yok

Kayıp çocuklardan hala haber yok

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kayıp olan iki çocuktan 13 gündür haber alınmazken, ailelerin endişeli bekleyişi devam ediyor.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015 tarihinde evlerinin yakınlarındaki parkta oynarken kaybolan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan komşu çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı'nın ailelerine Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ziyarette bulundu.

Kayıp çocuklardan Bayram Erol’un annesi Adile Erol ile babaannesi Rukiye Erol ziyarette duygusal anlar yaşadı. 

Babaanne Erol, kayıp olan Bayram’ın olayın olduğu gün kendileri ile parka gitmek isteyen kız kardeşi 4 yaşındaki Rukiye'yi eve annesinin yanına geri gönderdiğini ifade ederek, “İkiz kardeşi Berat okuldaymış, kız kardeşi de onunla gitse o da belki kaybolacaktı. İkisini bir severdim, kollarıma ikisini bir yatırırdım. Kanadımın biri kırıldı” dedi. Anne Adile Erol ise günlerdir gelecek bir haberi beklediğini ifade ederek, “En azından yaşıyorsa da vefat etti ise ne oldu ise görelim, 13 gün oldu” dedi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yapılan arama-tarama faaliyetlerinin titizlikle yürütüldüğünü, her ihbarın değerlendirildiğini kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.