Kasırganın ortasında soğukkanlılıkla çimlerini biçti

Kasırganın ortasında soğukkanlılıkla çimlerini biçti

Kanadalı Wessels birdenbire kendini kasıganın ortasında çim biçerken buldu. Görüntüler sosyal medyada fenomen oldu

43 yaşındaki hayvan beslenme uzmanı Theunis Wessels için gün çok normal bir şekilde başlamıştı. Sonraki dakikalarda Wessels kendini birdenbire kasırgaya sırtını vermiş bir şekilde çimleri biçerken buldu. Theunis Wessels’ın ve eşi Cecelia’nın kamera ve fotoğraf makinesiyle çekip önce  Theunis Wessels’ın Güney Afrika’daki kayınbiraderine gönderdiği ve Cecelia’nın Facebook’a koyduğu  görüntüler çok kısa bir sürede viral hale geldi.

Times Live sitesinin haberine göre Kanada Alberta’da yaşayan çiftin ülkede geçirdikleri yedi yıldan sonra ilk defa bir kasırgaya tanıklık ettikleri ettikleri ortaya çıktı. Genç çift internete koydukları görsellerin bu kadar çok ilgi görmesi karşısında şaşkına dönmüş durumdalar. Theunis Wessels o sırada nasıl çim biçmeye devam edebildiğini şöyle anlatıyor:

“O gün dışarıda sıcaklık 28 dereceydi. Gökyüzü de pırıl pırıldı. ben çimleri biçmeye başladığımda önce bir rüzgar çıktı dakikalar sonra da kasırgaya döndü”

Cecelia ise eşinin bir süre önce fırtınalar konusunda eğitim aldığını söyleyerek, “Donduk kaldık, konuşamıyoruz. Fırtına ilk önce 5km ötedeydi. Bizi tehdit eden hiç bir durum yoktu. Çok sayıda insan resimler feyktir diyor ama fotoğraflar yüzde 100 gerçek” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.