Kars'ta tipi hayatı felç etti

Kars'ta tipi hayatı felç etti

Kars'ta önceki gün başlayan ve sabaha kadar devam eden tipi, hayatı felç etti.

Kars'ta etkili olan tipi, hayatı olumsuz etkilemeye devem ediyor. Önceki gün başlayan ve sabaha kadar devem eden tipi, kent genelinde 229 köyün merkezle bağlantısını kesti.

Ulaşıma kapan köy yollarının yeniden açılması için İl Özel İdaresi'ne bağlı karla mücadele ekipleri yoğun çaba sarf ediyor. Köy yollarında yapılan çalışmalar, zaman zaman etkili olan tipiden dolayı sağlıklı yürütülemiyor.

Öte yandan sabah erken saatlerde evlerinden çıkarak işlerine giden vatandaşlar tipiden dolayı zor anlar yaşadı. İş yerlerini açan vatandaşlar ise küreklerle iş yerlerinin önünü temizledi. Kentte kar yağışı ve tipinin aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Kars-Erzurum, Kars-Digor-Iğdır ve Kars-Ardahan-Göle karayolunda tipiden dolayı çok sayıda aracın yolda kaldığı öğrenilirken, trafik ekipleri bu bölgelerde zincirsiz araçların geçişine izin vermiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.