Kars’ta Kaldırımlarda Yayalara Geçit Yok

Kars’ta Kaldırımlarda Yayalara Geçit Yok

Kars’ta yayalara ait olması gereken kaldırımlar işgal altında

KARS - Kaldırımların işgale edilmesi vatandaşları çileden çıkarttı. Kent merkezinde hemen hemen bütün kaldırımların işyerlerinin malzemeleriyle işgal edildiği kaldırımlardan yürüyemeyen vatandaşlar mecbur olarak caddeleri kullanıyor.

Trafik kazalarına davetiye çıkaran bu vurdumduymazlığa Valilik, Trafik ve Belediye kayıtsız kalıyor. Kaldırımları işgal eden işyeri sahipleri caddelere de çeşitli malzemeler koyarak vatandaşların araçlarını kısa süreliğine park ederek ihtiyaçlarını gidermelerine dahi müsaade etmiyor.

Kaldırımların işgalinden rahatsız olan vatandaşlar, “Kaldırımları kullanamıyoruz. Hiç kimse kaldırım sorununa çözüm bulmadı. Çocuklarımızı korkudan dışarı bırakmıyoruz. Kaldırımlarda yer olmayınca çocuklarımız caddeye çıkıyor. Korkuyoruz bir şey olacak diye. Yetkililerden bu konuya el atmasını istiyoruz. Kaldırım işgallerine belediye sessiz kalıyor. Valilik bir şey yapmıyor. Trafikte Allah rızası için bu nedir demiyor. Kaldırım sorununun biran evvel çözülmesini istiyoruz” diye tepki gösterdiler.

Kars’ta yayalara için yapılmış kaldırımlar neredeyse bütün caddelerde kullanılmaz durumda. Kaldırımlarda yürüyemeyen vatandaşlar araçların arasında yürüyor.

Kars’ta Kaldırımlarda Yayalara Geçit Yok

Kars’ta Kaldırımlarda Yayalara Geçit Yok

Kars’ta Kaldırımlarda Yayalara Geçit Yok

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum