Karşıyaka-Galatasaray maçında skandal!

Karşıyaka-Galatasaray maçında skandal!

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Karşıyaka-Galatasaray maçı öncesi stada gelen haciz memurlarının, İzmir ekibinin oyuncularının formalarını ve kramponlarını haczetmek istemesi nedeniyle karşılaşma az daha oynanamıyordu.

Karşıyaka’nın Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile İzmir’de oynadığı maç öncesinde büyük bir skandal yaşandı. İzmir temsilcisine gelen haciz kararı nedeniyle az kalsın yeşil-kırmızılı takım maça çıkamıyordu.

Hürriyet'in haberine göre; kulübe gelen icra nedeniyle haciz memurları, İzmir Atatürk Stadı’ndaki Galatasaray maçı öncesi soyunma odasına girerek futbolcuların malzemelerine el koymak istedi. Tam bu sırada maçın temsilcileri Orhan Tatar ve Murat Kutaniş devreye girdi.

"FORMA OYUNCULARIN, DOKUNAMAZSINIZ"

Memurlara akredite alana girme yetkileri olmadığını aktaran ikili, “Girseniz bile odadaki formalar, ayakkabılar ve malzemeler futbolcuların şahsi malzemeleridir. Onları haczedemezsiniz” ifadelerini kullandı.

Temsilcilerin kararlı tutumları sonrasında haciz memurları, stadı terk etti ve Karşıyaka maça çıkabildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.