Kargo firmasının yetkilisi Çağatay'dan açıklama

Kargo firmasının yetkilisi Çağatay'dan açıklama

Yüksekova'da geçtiğimiz günlerde kargo aracına kurşun isabet etmesinin ardından araçta bulunan İlhan Engin adlı vatandaş hayatını kaybederken, kargo şubesinin sorumlusu Alkan Çağatay, Engin ailesine başsağlığı diledi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde geçtiğimiz gün yaşanan bir çatışma sırasında kurşunların isabet etmesi sonucu 1 kişinin yaşamını yitirdiği, bir kişinin de yaralandığı olayla ilgili kargo şubesinin sorumlusu Alkan Çağatay bir açıklama yaptı.

Yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirten Çağatay, "Bir çalışanımızın ölümü ve bir çalışanımızın da yaralanması ile sonuçlanan olayın büyük üzüntüsünü yaşamaktayız. İş arkadaşları olarak İlhan Engin'i kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşarken gerek bizleri gerekse de Engin'in ailesini arayarak taziye dileklerinde bulunan tüm eş dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz. Gerek şahsım gerekse şirketimizin tüm emekçileri adına Engin ailesine bir kez daha taziye dileklerimizi iletiyor, Allah'tan rahmet diliyoruz. Olayı yaralı olarak atlatan arkadaşımız Ferhat Gülseven'e de geçmiş olsun diler, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ederiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.