'Karakaya cesur bir kalemdi'

'Karakaya cesur bir kalemdi'

Başbakan Davutoğlu, hayatını kaybeden Yeni Akit’in Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya’nın cenaze törenine katıldı, Davutoğlu, Karakaya için, “çok cesur ve etkin bir kalemizi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, hayatını kaybeden Yeni Akit’in Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya’nın Fatih Camii’sindeki cenaze törenine katıldı.

Buradan gazetecilere açıklama yapan Davutoğlu şunları söyledi:

“Çok cesur ve etkin bir kalemimizi Hasan Karakaya’yı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisini uzun yıllardır tanırız. En zor şartlarda en zor zamanlarda hiç tereddüt etmeden düşündüğünü, inandığını cesurca haykıran bir kalemdi.

“O zor zamanlarda herkesin sustuğu dönemlerde dahi hiçbir zaman, hiçbir zorluk ve baskı karşısında eğilmeden, bükülmeden, kalemini herhangi bir ürkeklik içerisinde kullanmadan yayın çizgisini sürdürdü. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bütün yakınlarına taziyelerimi sunuyorum.

“Çok güzel bir hayat geçirdi. Son nefesinde Hazreti Peygamberin huzurunda son namazını eda ederek ilahi yolculuğa, Hakk’a yürüdü. Allah cennete kavuştursun. Basın camiasına da tekrar taziyelerimi iletiyorum.

“Yeni yıla böyle üzüntülü bir haberle girdik. Ama inşallah önümüzdeki bir yılın ülkemiz için, insanlık için, gönül coğrafyamız için hayırlı olmasını diliyorum. Basın camiamızın da hep güzel haberler vermesini temenni ediyorum. Hayırlı Cumalar, hayırlı yıllar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.