Kar yağışı zincir satıcılarını sevindirdi

Kar yağışı zincir satıcılarını sevindirdi

Yoğun kar yağışı araç zinciri satıcılarının yüzünü güldürürken, Düzce-Zonguldak karayolunda sürücülerin imdadına ise yol kenarında tezgah açmış zincir satıcıları yetişiyor.

Düzce’de yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bazı yollar da zaman zaman ulaşıma kapandı. Özellikle Bolu Dağı ve Düzce Zonguldak karayolunda polis ekipleri kar lastiği olmayan araçlarda zincirsiz geçişe izin vermiyor. Yoğun kar yağışında yolda çile çekmek istemeyen sürücülerin imdadına yol kenarında tezgah açmış zincir satıcıları yetişiyor. D-655 karayolu Boğaziçi mevkiinde sürücüler araçlarını yol kenarına çekerek hem zincir alıyorlar hem de araçlarına taktırtıyorlar.

Zincir satıcısı, “Zincirsiz yola çıkanlar sıkıntı çekmesin diye burada satış yapıyoruz. Zincirlerimizi 80 liraya satıyoruz, isteyen sürücülere de 20 liraya araçlarına zincir takıyoruz. Normalde yanında zincir olanlarında araçlarına eğer isterlerse zinciri 20 liraya takıyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.