Kar kalınlığı 30 santimi geçti

Kar kalınlığı 30 santimi geçti

Yozgat’ta öğle saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı aralıklarla devam ederken, kar kalınlığı 30 santimi geçti.

Bütün yurdu etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı Yozgat’ta da etkisini sürdürüyor. Öğle saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla sürerken kar kalınlığı 30 santimi geçti.

Kar yağışından en çok sürücüler etkilendi. Özellikle Hastane caddesinde yokuşu çıkamayan araç sürücüleri geri dönmek zorunda kaldı.

Muslubelen mevkiini çıkamayan birçok TIR ve kamyon dinlenme tesislerine çekildi. Belediye ve karayolları ekipleri yollarda kar kürüme ve temizleme çalışması yapması yoğun kar yağışından dolayı yetersiz kaldı. Belediye temizlik işçileri ise yoğur kar yağışan rağmen çöpleri toplayıp görevlerini yerine getirdi. 

Bazı vatandaşlar ise kar yağışını eğlenceye dönüştürdü. Cumhuriyet meydanında toplanan gençler kartopu oynayıp eğlenirken, aileleriyle gezmeye çıkan vatandaşlarda çocuklarıyla birlikte kardan adam yapıp eğlenerek karın tadını çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.