Kamyonet, bisikletli öğrenciyi teğet geçti

Kamyonet, bisikletli öğrenciyi teğet geçti

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kontrolden çıkan kamyonetin, bisikletli öğrenciyi teğet geçtiği anlar kameraya yansıdı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde dün yaşanan bir olayda, kontrolden çıkan bir kamyonetin bisikletli bir öğrenciyi teğet geçtiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kamyonet sürücüsü olay yerinden hızla uzaklaşırken, ölümden dönen öğrenci Emir Furkan K. yaşadığı anları şu şekilde anlattı:

"Ben bisikletle dershaneye gidiyordum. Birdenbir araba kaldırımdan süratle geldi. Direksiyonu sağa kırdım, o da sola kırdı. Bir anda yan yana geldik. Olay anı güvenlik kamerasına yansımış. Araba arkasına bile bakmadan kaçıp gitti. Bu adamın trafikten men edilmesini istiyorum. Çünkü benim gibi birine ya da başkasına zarar verebilir. Allah'a şükür ki bana çarpmadı. Trafik kurallarına uymayan sürücülerin daha dikkatli olması gerekiyor."

Kamyonet, bisikletli öğrenciyi teğet geçti

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.