Kadınlar doğaya hayat verecek

Kadınlar doğaya hayat verecek

KESK Hakkari Şubeler platfomu Kadın Komisyonu ağaç dikme kampanyası başlattı.

KADİR KAYA / YÜKSEKOVA HABER
 
HAKKARİ -  KESK Hakkari  kadın komisyon tarafında bugün yapılan basın açıklamasında 24 ile 31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirelecek ağaç dikimi etkinliğine tüm kadınlar davet edildi.
 
Hakkari - Çukurca yolu üzerinde, çöp toplama alanı olarak kullanılan bölgenin Hakkari Belediyesi ile yapılan işbirliği sonucu temizlendiği ve bu bölgenin ağaçlandırılacağının belirtildiği açıklamada şunlar belirtildi: Doğanın verimliliği, bereketi, üretkenliği kadının doğasıyla uyumludur. Kadın da doğa gibidir. İkisi birbirini besler ve korur. Kadın ruh güzelliğini, anlam derinliğini doğanın sevgisinden ve bereketinden alır. Kesk Kadın Komisyonu, olarak kadının doğayla olan bağının somut bir adımı olacak olan ağaç dikme kampanyası başlattık. Bizler bu çalışmamızla kadını tekrar kendi öz değerleriyle buluşturmayı amaçlamaktayız. Kadının eşitlik, adalet ve anaç yönlerinin doğal toplum sürecinde doğa ile olan güçlü bağından kaynaklandığını düşünüyor ve kadınlar aracılıyla halkta ekolojik bir bilinç yaratma iddiasındayız.
 
Bu çalışmamızda, Çukurca yolu üzerinde bulunan çöp alanı olarak kullanılan boş arazi belediyeyle yaptığımız işbirliği sonucu temizletilmiş olup, temizlenen alan ağaçlandırılacaktır. Doğaya hayat vermek üzere 24-31 Mayıs tarihlerinde iki gün olmak üzere gerçekleştirilecek ağaç dikimi etkinliğine tüm kadınları davet ediyoruz. Toplanma yeri; Belediye önü Saat : 11.00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.