İYİ Partili Turhan Çömez: Ablam ve annem AK Parti'ye üye yapılmış

İYİ Partili Turhan Çömez: Ablam ve annem AK Parti'ye üye yapılmış

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, aile yakınlarının habersiz bir şekilde AK Parti'ye üye yapıldığını söyledi. Çömez, kimlik bilgilerinin ele geçirilip sahte üyelik yapıldığını öne sürdü.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, annesinin ve ablasının İYİ Parti'ye üye olmak için başvuru yaptıklarını söyledi. Başvurunun Yargıtay tarafından reddedildiğini aktaran Çömez, ikisinin de AK Parti'ye üye yapıldığını öğrendiklerini söyledi.

"Meğer AK Parti kimlik bilgilerini ele geçirip sahte üyelik yapmış" diyen Çömez, konuyu yargıya taşıyacaklarını ifade etti. Anne ve ablasının hayatlarında ilk kez bir siyasi partiye üyelik yaptığını vurgulayan Çömez, konuya dair ekran görüntülerini de paylaştı. Çömez'in paylaştığı fotoğraflara göre, annesi İkbal Çömez'in 2008 yılından beri AK Parti Bandırma teşkilatına üye göründükleri anlaşılıyor.

Çömez takipçilerine, e-devletten siyasi parti üyeliklerini kontrol etmelerini uyarısında bulundu. 

 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.