İtalya'dan süper başlangıç!

İtalya'dan süper başlangıç!

EURO 2016 E Grubu maçında İtalya, Belçika'yı 2-0 mağlup etti.

Stade des Lumieres'de oynanan maçı İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetti. Mücadeleye etkili başlayan taraf İtalya oldu. Arka arkaya yaptığı ataklarla gol araya İtalyanlar, 32. dakikada ağları sarstı.

Leonardo Bonucci'nin asistinde Emanuele Giaccherini takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından skoru eşitleme çabası içerisine giren Belçika, bu devrede aradığı golü bulamadı. İkinci yarıda Belçika skoru eşitlemek, İtalya ise farkı açmak için büyük çaba sarf etti.

İlk yarıya oranla daha şiddetli geçen devrede özellikle son dakikalarda iki takım da gol bulmaya çok yaklaştı. İtalya'nın baskısına Belçikalı kaleci Courtois, yaptığı şık kurtarışlarla karşılık verdi. Uzatmalarda Belçika yakaladığı gol şanslarını değerlendiremezken, defasın hatasından faydalanan İtalya, Graziano Pelle'nin boş kaleye gönderdiği topla durumu 2-0 yaptı. Karşılaşma İtalya'nın 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.