İtalya'dan kafa karıştıran Gomez açıklaması!

İtalya'dan kafa karıştıran Gomez açıklaması!

Fiorentina Kulübü Sportif Direktörü Andrea Rogg, sezon başında Beşiktaş'a 'özel sözleşme' ile kiralanan Mario Gomez hakkında olukça şaşırtıcı ifadeler kullandı.

Mario Gomez'in siyah-beyazlı takımdaki performansını değerlendiren Andrea Rogg, "Hepimiz Mario Gomez'in Beşiktaş’taki performansı nedeniyle çok mutluyuz. O büyük bir futbolcu ve çok iyi bir insan" dedi.   

İtalya'da La Nazione'ye konuşan Fiorentina Sportif Direktörü, "Gelecek sezon Beşiktaş’ta kalmaya devam ederse bize 9 milyon Euro ödemek zorundalar. Başka bir takıma giderse de kazancımız oldukça yüksek olacak. Böyle bir anlaşma yaptık” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, İtalyan yöneticinin iddiasına karşın Fiorentina ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Alman futbolcuyu kiralarken sözleşmeye özel madde koydurmuştu. Buna göre Gomez, siyah-beyazlı takımda kalmak isterse İtalyan ekibine hiçbir bonservis bedeli ödenmeyecek. Sadece Fiorentina’ya dönme hakkı bulunan Alman yıldız, başka bir kulübe gönderilirse Beşiktaş bu satıştan pay alacak.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.