İtalya'da 'Oğuzhan' sesleri

İtalya'da 'Oğuzhan' sesleri

İtalyanların önemli spor gazetelerinden Corriere Dello Sport, Oğuzhan Özyakup'un bu sezon Beşiktaş'ta sergilediği performansı öne çıkararak, Alman golcü Mario Gomez'in yeniden golleriyle dönmesinde milli futbolcunun büyük payı olduğunu yazdı.

Beşiktaş'ın Süper Lig'deki yükselişi, hem bireysel hem de takım anlamındaki performans ivmesinin artması Avrupa Basını'nın da dikkatini çekiyor.

İtalyanların önemli spor gazetelerinden Corriere Dello Sport, siyah-beyazlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'u, 'Beşiktaş'ın yükselen değeri' şeklinde parantez içerisine alarak, haberin başlığında ise "Özyakup'un Gomez ile uyumu Beşiktaş'ı şampiyonluk rüyasına uçuruyor" ifadesi yer aldı.

Özellikle Gomez'in Fiorentina'daki kötü sezonunun ardından Alman futbolcunun Türkiye'de tekrar kendini bulduğu ve golleriyle döndüğüne vurgu yapılırken, Gomez'in bu performansında Oğuzhan'ın da önemli bir rol oynadığı belirtildi.

Milli futbolcunun ise Arsene Wenger'in akademisinden yetiştiğini de detaylarında belirten Corriere Dello Sport, ayrıca İtalya'dan Inter ve Roma'nın Oğuzhan'ı takip ettiği de ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.