İstinat duvarı inşaatı tehlike saçıyor

İstinat duvarı inşaatı tehlike saçıyor

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde devam eden istinat duvarı inşaatının tehlike saçtığını belirten mahalle sakinleri önlem alınmasını istiyor.

İlçenin Beşevler Mahallesi'nde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürülüğü binasının yan tarafında bulunan istinat duvarı inşaatı mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. 

Mahalle sakinlerinden İlhan Gözey, yaklaşık 10 gündür yapımı devam eden duvarın yapıldığı mahalle yolunun yağan yağmurlarla birlikte çökmeye başladığını belirterek, "Duvarın yapımı sırasında herhangi bir önlem alınmaması nedeniyle şuanda o yoldan geçenler tehlike altında. Güvenlik amaçlı tedbirler alınması lazım. Yetkililerin bu konuda hassasiyet göstermelerini istiyoruz" dedi.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü yetkilieri duvarı ihaleyi alan bir firmanın yaptığını, yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

duvar21.jpg

duvar3-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.