İşte Sultanahmet'i kana bulayan bombacı Nabil Fadli

İşte Sultanahmet'i kana bulayan bombacı Nabil Fadli

Sultanahmet'i kana bulayan IŞİD militanı Nabil Fadli'nin bir hafta önce İstanbul'da çekildiği öne sürülen görüntüleri ortaya çıktı.

Sultanahmet’te katliam yapan IŞİD militanının, Suudi Arabistan doğumlu Suriye vatandaşı Nabil Fadli olduğu dün ortaya çıkmıştı.

Habertürk gazetesinden Umut Tütüncü, Nabil Fadli’nin bir hafta önce İstanbul’da çekildiği öne sürülen görüntülerine ulaştı.

Tütüncü’nün haberine göre bu görüntüler, 5 Ocak 2016’da İstanbul’da kaydedilmiş. Haberde, Fadli’nin İstanbul’daki bir merkeze başvurarak “bazı işlemler için” parmak izi verdiği belirtiliyor.

Nabil Fadli’nin kimliğinin de patlama bölgesinde bulunan ve canlı bombaya ait olduğu düşünülen bir parmaktan alınan örneğin, Fadli’nin daha önce verdiği bu izle eşleşmesi üzerine tespit edildiği öne sürüldü.

5 Eylül 1988 doğumlu Nabil Fadli’nin Türkiye’ye kısa süre önce girdiği ve bir IŞİD hücresiyle bağlantılı olduğu sanılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.