İstanbullunun karla imtihanı

İstanbullunun karla imtihanı

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle yollar kapanınca işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar hayal kırıklığına uğradı.

İstanbul'u gece saatlerinde etkisi altına alan kar yağışı sabah saatlerinde de devam ediyor. İşe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar, yolların kapalı olmasıyla hayal kırıklığına uğradı.

Yolların buz tutması nedeniyle araçlarını kullanamayan vatandaşlar, çareyi yürümekte buldu. Bazı vatandaşlar Küçükçekmece'den bazıları Sekaföy'den Basın Ekspres Yolu'na kadar yürüdü. Yolda kalan bir araç ise vatandaşları çabasıyla kardan kurtarmaya çalıştı. Aracın sürücüsü yoldaki karı kendi imkanlarıyla kazımaya çalıştı. Gültepe'de ise kara saplanan aracı çıkartmak için vatandaşlar kürekle sarıldı.

Vatandaşlar kürekle karı kürüyerek aracı çıkarmaya çalıştı. E-5 karayolunda trafiğin akıcı olduğu görülürken, vatandaşlar yoğun kar yağışı nedeniyle yürümekte güçlük çekti. Ara sokakların karla kaplı olması nedeniyle araçlar kar içinde kalırken, soğuk havada yürüyemeyen vatandaşlar toplu taşıma araçlarını kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.