İstanbul'da sağanak çilesi!

İstanbul'da sağanak çilesi!

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayıp gece saatlerinde etkisini arttıran yağmur, bazı araçların birikinti sularında mahsur kalmasına neden oldu.

İstanbul’da akşam saatlerinde başlayıp gece saatlerinde etkisini arttıran yağmur, hayatı olumsuz etkiledi.

Fatih Yenikapı Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde bulunan bir üst geçidin altında su giderleri tıkandı. Bu sırada yolda giderlerin tıkanmasıyla su birikintisi oluştu. Su birikintisinden geçmek isteyen iki otomobil suda mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve belediyeye ait kurtarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen bir iş makinesi tıkanan giderleri açarak biriken suyu tahliye etmeye başladı. Mahsur kalan iki otomobil giderlerin açılması ile kurtarıldı. Yağmur nedeniyle oluşan su birikintileri çevredeki bazı iş yerlerine de girdi. Vatandaşlar, her yağmur sonrasında su baskını olduğunu söyleyerek duruma isyan etti. İş yeri sahipleri ellerindeki fırçalar ile iş yerlerine dolan suyu tahliye etmeye çalıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.