İstanbul’da iki ayrı yerde patlama

İstanbul’da iki ayrı yerde patlama

Ümraniye’de yarım saat aralıkla iki ayrı yerde patlama meydana geldi.

İlk patlama saat 23.00 sıralarında Aşağı Dudullu Mahallesi Cami Caddesi Özenir Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre kimliği belirsiz iki kişi yaya olarak AKP mahalle temsilciliğinin önüne gelerek parça tesirli ses bombası bıraktı. Büyük gürültüyle patlayan ses bombası çevredekiler tarafından paniğe neden oldu. Olayı gerçekleştiren şahıslar olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekipleri olay yerine şerit çekerek inceleme yaptı. Yaşanan olayda herhangi bir yaralı ve can kaybı yaşanmazken AKP Aşağı Dudullu Mahallesi Teşkilatı binasında maddi hasar oluştu. 

İkinci patlama ise ardından oldu. Cemil Meriç mahallesi 29 Ekim Caddesi üzerinde park halinde bulunan halk otobüsünün arka kapısının yanına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ses bombası bırakıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan bomba paniğe neden oldu. Yaşanan olayda herhangi bir yaralı ve can kaybı yaşanmadı. Olay yerine ihbar üzerine polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri otobüs çevresinde inceleme yaptı. Polis olayı gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.