İstanbul'da feci kaza: 1ölü, 2 yaralı!

İstanbul'da feci kaza: 1ölü, 2 yaralı!

Beşiktaş'ta aşırı hızlı olduğu iddia edilen sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, demir bariyerleri devirerek karşı şeritteki otomobilin üzerine düştü. Kazada, bir kişi öldü, iki kişi ağır şekilde yaralandı.

Kaza dün gece saat 21.30 sıralarında, Büyükdere Caddesi Zincirlikuyu Mezarlığı önünde meydana geldi. İddialara göre, kullandığı 34 ZC 2555 plakalı otomobille aşırı hız yaparak Levent yönünden Beşiktaş yönüne ilerleyen Berkay Beyaz, mezarlık önüne geldiği sırada, bir otomobile sürttükten sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, takla attıktan sonra yolu ayıran demir bariyerleri devirip karşı istikamete geçti.
 
Beyaz’ın kullandığı otomobil, bu sırada Beşiktaş’tan Levent yönüne giden Mustafa Tiryaki'nin (63) kullandığı 34 AD 3415 plakalı otomobilin üzerine düştü. Mustafa Tiryaki, olay yerinde hayatını kaybederken, yanında oturan oğlu Murat Tiryaki, kazayı yara almadan atlattı.

Kazaya neden olan otomobil, birkaç takla attıktan sonra ters şekilde durabilirken, sürücü Berkay Beyaz ile yanında bulunan Yusuf Yılmaz Miryan, araç içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sağlık ekiplerinin de yardımıyla yaklaşık yarım saatlik çabanın ardından Beyaz ile Miryan’ı sıkıştığı yerden çıkardı. Ağır yaralandıkları belirlenen Berkay Beyaz ambulansla kaldırıldığı Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi’nde, Yusuf Yılmaz Miryan ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı. Yaralıların sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.