İstanbul'da domuz gribi alarmı: Ölü sayısı 3'e yükseldi

İstanbul'da domuz gribi alarmı: Ölü sayısı 3'e yükseldi

İstanbul, Kartal'da domuz gribi şüphesiyle Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde domuz gribi şüphesiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e çıktı.

Halk arasında domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsü şüphesiyle Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Remziye T.(46) ve Mustafa C.A.(87) isimli vatandaşların hayatını kaybettikleri öğrenildi.

Domuz gribi şüphesiyle önceki gün Sabri Ö. isimli vatandaş hayatını kaybetmişti. Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde aynı şüphe ile hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e ulaştı.

Volkan B. isimli vatandaşın ise aynı şüpheyle hastaneye geldiği ve tedavi altına alındığı öğrenildi. 

3 KİŞİ DOMUZ GRİBİ ŞÜPHESİYLE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne domuz gribi şüphesiyle gelen 3 kişi tedavi altına alındı. 

Domuz gribi şüphesiyle Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen 3 kişinin tedavi altına alındığı öğrenilirken hastaların bulunduğu kısmın karantinaya alındığı belirtildi. Domuz gribi şüphesi nedeniyle hastane çalışanlarına, hasta vatandaşlara ve yakınlarına maske dağıtıldı. Halk arasında domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsü şüphesiyle hastaneye gelen 3 kişinin tetkiklerinin sürdüğü ifade edildi.

Domuz gribi şüphesiyle hastanenin acil servisinde aksama meydana gelmezken hasta alımına devam edildiği görüldü. 

Domuz gribi şüphesiyle hasta ve yakınların maske dağıtıldığı ifade eden Barkın Dikme,’’ Domuz gribi vakası varmış. Öğlenden beri bu üçüncü vaka sanırım. Buradaki hastaları başka hastanelere sevk ediyorlar. Maske dağıttılar hastalara ve yakınlarına ‘’diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.