İstanbul'da 'barış forumu' düzenlenecek

İstanbul'da 'barış forumu' düzenlenecek

"Bu suça ortak olmayacağız" dedikten iktidarın hedefi haline gelen akademisyenlere destek vermek amacıyla toplumun farklı kesimleri ve meslek gruplarının oluşturduğu barış inisiyatifleri, barış talebini yinelemek için forum düzenleyecek.

"Bu suça ortak olmayacağız" diyerek barış bildirisi yayınladıktan sonra AKP hükümeti ve Saray'ın hedefi haline gelen akademisyenlere destek vermek için toplumun farklı çevrelerinden oluşan grupların oluşturduğu barış inisiyatifleri, barış talebini yinelemek için 10 Şubat'ta Şişli Kent Kültür Merkezi'nde forum düzenleyecek. 

Barış İçin Gazeteciler, Barış İçin Mimar ve Mühendisler, Barış İçin Tirübünler gibi çok sayıda inisiyatifin destek verdiği forumda, video gösterimleri, sunumlar, sahne gösterileri gerçekleştirilecek. Ayrıca "Neden barışa ihtiyaç duyuyoruz?" gibi soruların yanıtlandığı sokak röportajlarının gösterimi yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.