İstanbul’da 7 katlı binanın girişi çöktü

İstanbul’da 7 katlı binanın girişi çöktü

Maltepe’de bir inşaatta gerçekleştirilen kazı çalışması nedeniyle meydana gelen toprak kaymasında 7 katlı apartmanın girişi çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmadı.

Maltepe, Çınar Mahallesi, Dostum Sokak üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Akşam saatlerinde sokak üzerinde bulunan bir inşaat içerisinde yapılan kazı çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması sonucunda yan tarafta bulunan apartman girişinde çökme meydana geldi.

Girişin çöktüğü sırada kimse bulunmazken olayda can kaybı ya da yaralan olmadı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaptıkları incelemeler sonucunda çöken girişin altında kimsenin bulunmadığını tespit etti. Apartman girişinin çökmesi nedeniyle, apartmandan çıkış yapamayan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.