Isparta’da şizofren dehşeti: 2 ölü

Isparta’da şizofren dehşeti: 2 ölü

Isparta’da annesinden para isteyip alamayan şizofren hastası genç, önce annesini ardından da yine aynı mahallede para istediği ve olumsuz yanıt aldığı komşu kadını bıçaklayarak öldürdü.

Olay, bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yedişehitler mahallesi 2911 sokakta annesi Türkan A.’nın evine gelen Mustafa A. annesinden para istedi. Annesi parayı vermeyince tartışma çıktı. Mustafa A. daha sonra yanındaki bıçakla annesinin boğazını keserek öldürdü. Annesinin evinden ayrıldıktan sonra aynı mahalledeki bir evin önünde durarak Aynur A.’dan da para isteyen Mustafa A. istediği parayı alamayınca Aynur A.’yı bir binanın birinci katında bulunan dairesine kadar kovaladı. Dairenin kapısını açamayan Mustafa A. mutfak camını kırarak daireye girip Aynur A.’yı karnından bıçaklayarak öldürdü.

Olayın çevredeki vatandaşlar tarafından ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, iki kadının öldüğünü belirledi. Cenazeler, olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı Mustafa A. ise aynı mahallede polis tarafından gözaltına alındı. Mustafa A.’nın şizofreni hastası olduğu ve annesinden ayrı yaşadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.