İşkenceli tecavüze iki tutuklama

İşkenceli tecavüze iki tutuklama

Adana'da, evine giden genç bir kadını kaçırıp işkence yaptıktan sonra tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Olay, Seyhan ilçesinin İsmetpaşa mahallesinde meydana geldi. Eşinden boşanan S.K. (25) isimli kadın, akşam saat 21.00 gibi Abdi İpekçi Bulvarından evine giderken yanına yaklaşan motosikletli 2 kişi genç kadına yaklaşarak adres sormak istedi. Ancak kadın bilmediğini söyleyerek motosikletli iki kişinin yanından uzaklaştı.

Motosikletli şahıslar daha sonra olay yerinden ayrılırken kadın evine gitmeye devam etti. 5 dakika sonra otomobil ile gelen bir kişi genç kadının yanında otomobili durdurup, "Benimle geliyorsun yoksa seni öldürürüm" dedi. Genç kadın gelmek istemeyince yanındaki bıçağı çıkartıp S.K'nın boğazına dayayıp otomobile bindirerek İsmetpaşa mahallesinde bir eve götürdü. Burada soyunan şahıs, genç kadının boğazına bıçak dayayarak onun da kıyafetlerini çıkarttı, sonra bağırmaması için ağzını kapattı. Daha sonra genç kadının boğazına bıçak dayayarak darp edip tecavüz etti. 

Genç kadın ölüm korkusuyla şahsa teslim oldu. Bu arada şahıs bir taraftan alkol almaya, genç kadına da zorla alkol vermeye devam etti. Bir süre sonra eve bir kişi daha geldi. 

Şahıs, S.K'yı bu gençle ilişkiye girmesi için zorladı. Ancak genç birlikte olmadan evden ayrıldı. 

Şahıs gece boyunca alkol alıp genç kadına tecavüz etti. Bu arada genç kadın evden kaçmaya çalıştı ancak şahıs S.K'yı yakalayıp darp etti. Ancak şahıs fazla içki içtiği için sabaha karşı sızdı. Bunu fırsat bilen kadın evden kaçarak çobanlara sığınıp "Bana yardım edin sabaha kadar tecavüz ettiler, polisi arayın" dedi. Bunun üzerine çobanlar polisi aradı. Olay yerine gelen polis, kadının verdiği ifade doğrultusunda evi bastı. Şüpheli şahıs evin penceresinden kaçtı. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekibi harekete geçti. 

Polis, genç kadını kaçıran ve sabaha kadar tecavüz edip işkence yapan zanlının Koray T. olduğunu, Mehmet D.'nin ise ona yardım ettiğini tespit etti. Polisler yapılan çalışma sonucunda iki zanlıyı yakaladı. Zanlılar suçlamaları kabul etmezken genç kadının kendi isteğiyle birlikte olduklarını söyledi. Zanlılar sorgunun ardından adliyeye sevk edildi. Koray T. tutuklanırken, Mehmet D. adli kontrol ile serbest bırakıldı. Ancak bir gün sonra savcının itirazı üzerine Mehmet D. tutuklanması talebiyle tekrar yakalanıp cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.