İşçi servisi kaza yaptı: 3 yaralı

İşçi servisi kaza yaptı: 3 yaralı

E-5 Karayolu Edirne istikametinde ilerlemekte olan tekstil firmasına ait olduğu öğrenilen servis minibüsü yan yattı. Seyir halinde olan bir ticari taksi tarafından sıkıştırılarak yan yattığı iddia edilen minibüs içerisinde bulunan 3 kişi hafif şekilde yar

E-5 Karayolu Edirne istikameti Edirnekapı mevkiinde meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti. Gece saat 04.00 sıralarında seyir halinde olan bir servis minibüsü aynı istikamette ilerlemekte olan ticari taksi tarafından sıkıştırıldı. Ticari taksi tarafından sıkıştırılan servis minibüsü şoförü direksiyon hâkimiyetini kaybetti.

Servis minibüsü şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesinin ardından, minibüs yan yattı. Yan yatan minibüsün camlarının kırılması sonucunda minibüs içerisinde bulunan 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yan yatan minibüs içerisinde hafif şekilde yaralanan vatandaşlara olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı. Meydana gelen kazada şans eseri can kaybı yaşanmazken, servis minibüsünde maddi hasar meydana geldi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.