İşçi servisi kaza yaptı: 2 ölü

İşçi servisi kaza yaptı: 2 ölü

Elazığ’da bir gıda firmasına ait servis minibüsünün yoldan çıkarak orta refüj ve ağaçlara çarpıp takla atarak devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Elazığ-Diyarbakır karayolu Cahit Dolakay Bulvarı üzerinde Karşıyaka Mahallesi kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eşref Öztürk idaresindeki 23 LR 113 plakalı bir gıda firmasına ait servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüj ve ağaçlara çarparak takla attı. Kaza sırasında servis minibüsünde bulunan 8 işçiden Selami Argun ve Mehmet Bektaş araç dışına fırlaması sonucu takla atan minibüsün altına kalarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Serviste bulunan işçilerden Çiğdem Çelik, Özge Rüzgar ve Sema Murat ise yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sürücünün yara almadan kurtulduğu kaza ile ilgili cumhuriyet savcısı da olay yerine gelerek inceleme yaptı.

İncelemenin ardından cenazeler Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.