İşçi servisi devrildi: 5 yaralı!

İşçi servisi devrildi: 5 yaralı!

Sakarya’da şiddetli kar yağışı sebebiyle işçi servisinin devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, D-650 Karayolu Bilecik istikametinde meydana geldi. Fabrika işçilerini taşıyan 54 TF 458 plakalı servis kar nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada yaralanan 5 kişi Geyve ve Pamukova ilçe hastanelerinde tedavi altına alındı.

Kaza sebebiyle D-650 Karayolu Bilecik istikameti trafiğe kapanırken, kazanın yaşandığı Geyve boğazı Devebağırtan mevkii Adapazarı istikametinde yoğun kar yağışı sebebiyle araçlar yolda kaldı. Çift taraflı kapanan karayolunun ulaşıma açılması için polis ve karayolları ekipleri çalışmalarını yoğun kar yağışı nedeniyle güçlükle sürdürüyor.

Servis kazasıyla birlikte araçların kar nedeniyle yolda kalması sonucu karayolunun her iki şeridinde de kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. 2 saattir kapalı olan ve yüzlerce aracın mahsur kaldığı karayolunda yol açma çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.