İpekyolu caddesinde temizlik çalışması başlatıldı

İpekyolu caddesinde temizlik çalışması başlatıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde her yıl kış mevsiminin ardından toz toprakla kaplanan İpekyolu Caddesi'nde Karayolları Yüksekova Şantiyesi ekipleri tarafından temizlik çalışması başlatıldı.

Yüksekova'nın en işlek caddelerinden biri olan İpekyolu Caddesinde bulunan orta refüjlerdeki çamur ve toprak kış mevsimi sonrası tüm caddeye yayılıyor. Geçtiğimiz günlerde cadde üzerinde bulunan iş yeri sahipleri caddedeki kirlilik ve orta refüjlerdeki düzensizliğe tepki göstermişti.

Yüksekova Haber aracılığıyla tepkisini gösteren esnaflar yetkililerden caddede temizlik çalışması başlatılmasını talep etmişti.

supurge2.jpg

Dün sabah saatlerinde Karayolları 117. Yüksekova Şube Şefliği ekipleri tarafından ilk olarak orta refüjlerde yaya geçişlerini kontrol altına alarak kazaları önlemek için demir bariyer çalışması yapılmıştı.

Akşam saatlerinde de karayolları bölge müdürlüğüne ait vakumlu süpürge aracı ile caddede biriken tozu temizlemek için çalışma başlatıldı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum