İpekyolu Belediyesi'ne Ziyaretler Devam Ediyor

İpekyolu Belediyesi'ne Ziyaretler Devam Ediyor

Van’ın İpekyolu Belediyesi'ne ziyaretler devam ediyor.

Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi çalışanları ve ilçeye bağlı köylerin muhtarları, İpekyolu Belediye eş başkanları Aygül Bidav ve Veysel Keser'i ziyaret etti.

Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi çalışanları ve muhtarları makamlarında kabul eden Bidav ve Keser'e kadın yaşam merkezi çalışanları seçimlerde göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ettiler. Kadın yaşam merkezi olarak İpekyolu Belediyesi ile ortak çalışmalar yapmak istediklerini ve Van'da kadınların sorunlarına dönük projeleri hayata geçirmek istediklerini belirten kadınlar, bunun için belediyelere büyük görevler düştüğünü ifade ettiler. Bölgede kadına yönelik pozitif ayrımcılığı esas aldıklarını dile getiren eş başkan Bidav ise, kadına yönelik çalışmaları esas alacaklarını ve bu doğrultuda projeler hayata geçireceklerini söyledi.

Daha sonra İpekyolu ilçesine bağlı muhtarlarla bir araya gelen Bidav ve Keser, burada muhtarları kapıda karşıladılar. Mahallelerin sorunlarına ilişkin mahalle muhtarlarıyla görüş alışverişinde bulundu. Mahallerin mevcut sorunlarına ilişkin bilgilendirme yapan muhtarlar, halktan doğru gelen talepleri raporlaştırarak bu sorunların hal edilmesi yönünde eş başkanlara sunacaklarını söylediler. Mahallerin belediye ekiplerince fizibilite çalışmasının yapıldığını ve sorunların tespit edileceğini belirten eş başkanlar, katılımcı belediyecilik esasıyla mahallelerde bulunan sorunları çözeceklerini ifade etti. Mahallelerde yaptıkları fizibilite çalışmalarının ardından mevcut sorunlara ilişkin acil eylem planı çıkaracaklarını ve buna göre en öncelikli müdahale edilmesi gereken yerlere öncelikli olarak hizmet götüreceklerinin dile getiren eş başkanlar, tüm sorunların üstesinden hep birlikte geleceklerini belirtiler.

İpekyolu Belediyesi'ne Ziyaretler Devam Ediyor

İpekyolu Belediyesi'ne Ziyaretler Devam Ediyor

İpekyolu Belediyesi'ne Ziyaretler Devam Ediyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.