Interpol'ün aradığı İngiliz kadın, Marmaris'te bulundu

Interpol'ün aradığı İngiliz kadın, Marmaris'te bulundu

Kayıp olduğu için Interpol tarafından aranan Lynn Fitzgerald, Marmaris'te bulundu. Fitzgerald, ülkesi İngiltere'ye gönderildi.

Interpol tarafından 3 haftadır kayıp olarak aranan 63 yaşındaki Lynn Fitzgerald, Marmaris’deki bir otelde bulundu. Emniyette işlemleri tamamlanan Fitzgerald, rehber gözetiminde uçakla ülkesine gönderildi.

İngiliz Lynn Fitzgerald, geçen ay ailesine, bir haftalık tatil için Türkiye’ye gideceğini söyledi. Marmaris’in İçmeler Mahallesi’nde bir otele yerleşen Fitzgerald, ailesine haber vermeden tatilini uzattı. İngiltere’deki ailesiyle iletişime geçmeyen Fitzgerald, günübirlik kültür turları ve çeşitli etkinliklere katılarak tatilini sürdürdü.

İngiltere’deki ailesi Fitzgerald’tan haber alamayınca, durum Interpol’e bildirildi. Interpol, Fitzgerald hakkında kayıp ilanı çıkardı. Yapılan araştırma sonucunda Fitzgerald’ın bir otel kaldığı tespit edildi ve Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’yle irtibata geçildi.

Otele giden polis, otel görevlileri ve tercüman eşliğinde Fitzgerald’ı, kaldığı odasından aldı. Hastanede doktor raporu alınan Fitzgerald’ın emniyetteki işlemlerinin ardından rehber gözetiminde uçakla ülkesine gönderildi.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, son bir hafta içinde Interpol tarafından aranan üç İngiliz kadın turistin bulunarak ülkelerine gönderildiğini aktardı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.