İngiltere Prensi Harry: Kimse tahta oturmak istemiyor!

İngiltere Prensi Harry: Kimse tahta oturmak istemiyor!

İngiltere Prensi Harry, tahta çıkmanın çok ağır bir yük olduğunu söyledi. Harry, bu yüzden kraliyet alisinin fertlerinden hiç birinin tahta oturmak istemediğini belirtti.

Prensi Harry, Kraliyet ailesinin hiç bir bireyinin kral olmak istemediğini söyledi. Harry Birleşik Krallık halkına duyulan sorumluluktan dolayı bu görevi kabul etmek zorunda kaldıklarını da ekledi!

Newsweek dergisine verdiği söyleşide tahta çıkmanın ağır bir yük olduğunu ama birilerinin bu görevi üstlenmesi gerektiğini söyleyen Harry, şöyle devam etti: “Kraliyet ailesinden kral ya da kraliçe olmak isteyen kimse var mı? Hiç sanmıyorum. Ama aile üyeleri zamanı geldiğinde bu görevi yerine getirecek.”

Ayrıca, ağabeyi Dük William ve kendisinin İngiliz Monarşisi’ni modernleştirmeye karalı olduğunu da  sözlerine ekleyen, Harry “Bizler İngiliz Monarşi’sini modernleştirmeye çalışıyoruz. Bunu kendimiz için değil halkın iyiliği için yapıyoruz”ifadelerini kullandı.

Prens Harry yakın zamanda, 12 yaşındayken bir araba kazasında kaybettiği annesi Kraliçe Diana’nın ölümünün onu çok sarstığını, yaşadığı acı ile başa çıkmak için uzun süre psikolojik destek almak zorunda kaldığını itiraf etmişti. Harry, annesi Prenses Diana’nın ölümünü 20 yıl boyunca düşünmemeye çalıştığını, 20’li yaşlarının sonlarına doğru 2 yıllık bir “tamamen kaos” olarak tanımladığı dönemden sonra acısıyla yüzleşebildiğini açıkladı. (Dış Haberler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.