İnce: Uzun ince bir yol vardır ya, uzun bitti ince kısmı başlıyor

İnce: Uzun ince bir yol vardır ya, uzun bitti ince kısmı başlıyor

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Antalya mitinginde vaatlerini anlattı.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Antalya’da düzenlenen mitingde konuştu.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, 102’nci mitingini yaptığını söyleyen İnce, “Erdoğan kaç miting yaptı? 30’a yaklaştı. Bir yorgun adam var, bir taze kan var. Türkiye’nin sorunlarını yorgun bir adam çözemez. Turizmi, eğitimi, sanayiyi, tarımı hepsini bir olarak düşünüp geliştireceğiz. Turizmi 12 aya yayacağız. Hedefimiz 5 yıl için 60 milyar turist 60 milyar TL gelir” dedi.

Rusya’yla yaşanan uçak krizini hatırlatan İnce, “‘Rus uçağını ben düşürdüm Suriye sınırında’ dedi. Ama uçak Antalya’ya düştü. Rus turist Antalya’ya gelmez oldu. Ne diyoruz 3B projemiz var. Barışacağız, hemen barışacağız. Büyüyeceğiz hemen büyüyeceğiz. Mahkemelerimiz bağımsız olacak. MB personellerini parti merkezinde ağırlamayacağız. Partizanlık yapmayacağız. Halkça bölüşeceğiz, adilce bölüşeceğiz” diye konuştu.

‘ERDOĞAN KAZANIRSA ENFLASYON ARTACAK’

“Hakkını, halkını haddini bilen bir cumhurbaşkanı olacağım” diyen Muharrem İnce, “Ama haddini bilmeyenlere de haddini bildireceğim. Bu seçimin kaybedeni yok, sadece CHP’liler kazanmayacak. Erdoğan kazanırsa kavga devam edecek; dolar euro yükselecek, Erdoğan kazanırsa enflasyon artacak. Erdoğan kazanırsa Suriyeliler Türkiye’de kalmaya devam edecek. İnce kazanırsa umut gelecek, güven ortamı olacak, dolar düşecek” ifadelerini kullandı.

muharrem-ince-antalya-2.jpg

‘HERKES TAKIMININ FORMASIYLA GELİSİN’

Cumartesi günü İstanbul’da miting düzenleyeceğini belirten İnce, “Bu arada cumartesi büyük İstanbul mitingi var. İstanbul mitingine herkes takımının formasıyla gelsin dedim. Siz de gelin” dedi.

‘TÜRKİYE, 35 YILDA İLK KEZ TOPRAK KAYBETTİ’ 

Suriye’deki Süleyman Şah Türbesi’nin taşınmasına değinen İnce, “Onlar kıraathane açıp kek yesinler. Sen şeker fabrikalarını sattın. Herhalde kekler de şekersiz olacak. Hayalleri olmayan, milleti bölen bir adam bu. 16 yılda devlet adamlığını da kaybetti bu. Devleti yeniden toparlayacağız. Devlet yeniden devlet olacak. Türkiye 95 yılda ilk kez toprak kaybetti. Süleyman Şah Türbesi’ni kaybetti” şeklinde konuştu.

‘MANŞETLERİ SARAYLI ATIYOR’

Seçilmesi halinde yapacaklarını anlatan Muharrem İnce, sözlerini şöyle sürdürdü:

OHAL derhal kalkacak. Şam’a büyükelçi atayacağım. Suriyelileri davul zurna ile yurduna yollayacağız. Tarafsız yargı oluşturacağız. Özel hayatın gizliliğini güvence altına alacağız. Benim cumhurbaşkanlığımda 100 gün içinde kimsenin telefonu dinlenmeyecek. KHK ile işinden atılan ve dava açılmayanlar var. Onları hemen işe döndüreceğiz.

Askeri okullarda FETÖ’cü var diye kapattılar. Hukuk fakültelerini niye kapatamadınız. Hakimlerin üçte biri FETÖ’cü. Askeri okulları derhal açacağız. Başta da Kuleli Askeri Lisesi. Medya: Manşet yok. Manşetleri saraylı atıyor. Uzun ince bir yol vardır ya. Uzun bitti ince kısmı başlıyor.

Kamu yönetiminde yükselmeyi adil, eşit ve tarafsız hale getireceğiz. Kamu bankalarını yeniden düzenleyeceğiz. AB ile müzakerelere hemen başlayacağız. Seçilir seçilmez Avrupa’daki başkentleri gezeceğiz. Bölünen okulları yeniden birleştireceğiz. Hiçbir sınavdan ücret alamayacak.”

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.