İnce: Sesimiz bile kısılamıyor bu memlekette

İnce: Sesimiz bile kısılamıyor bu memlekette

Muharrem İnce, dün ses kısıldığı için iptal ettiğini açıkladığı Bartın mitingini yaptı

CHP’nin adayı Muharrem İnce, Bartın’da düzenlediği seçim mitinginde konuştu. İnce, sesinde sorun olduğu için doktorların bir gün dinlenmesi gerektiğini söylediğini, bu yüzden miting programlarını erteleme kararı aldığını açıkladı. Bu kararının bazı yayın organlarında CHP’nin milletvekili aday listelerine tepki olarak yorumlandığını belirten İnce, bu yüzden iğne yiyerek Bartın’daki mitinge geldiğini söyledi. İnce’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

RAHATLIKLA SESİN BİLE KISILAMIYOR BU MEMLEKETTE: Baktık yandaş medya saldırıyor,'”CHP’de sarsıntı’. Rahatlıkla sesin bile kısılamıyor bu memlekette. ‘Yiyelim iğneyi gidelim’ Bartın’a dedik. Milletvekili listeleri açıklandı. memnun olan olur, olmayan olur. Bunlarla uğraşacak halimiz yok. Hepsi bizim arkadaşımız, fark etmez. Genel merkez yapar milletvekili listelerini. Ben cumhurbaşkanı olduğumda bakanların listesini yapacağım. Bunlara takılmayın, böyle bir şey yok. Sadece CHP’lilerin değil, herkesin oyuna talibim.

ANKETÇİLERİ CİDDİYE ALMAYIN: Televizyona anketçilerin bir kısmını ciddiye almayın. Onlar birilerinin sözcüsü. Emin olun ortada araştırma yok. Gel peşime takıl gör araştırmayı. Gel otobüsümüzde yer var. Bunlara takılmayın, bunlar mahçup olacaklar. Sesim kötü çıkıyor olabilir ama söylediklerim doğrudur.

PARA GÜVENLİ LİMANI SEVER: 24 Haziran’da ilk işimiz seçim güvenliğini sağlayacağız. Yabancı yatırımcı Türkiye’ye gelmiyor, neden? Güven duymuyor. Para güvenli bir limanı sever. Bunu kuracağız. Ekonominin başına bizden olursa olsun da ne olursa olsun değil, ehliyetli insanları getireceğiz. Ekonomi ile ilgili kurumları başta Merkez Bankası olmak üzere bağımsız hale getireceğiz. Merkez Bankası Başkanı’nı CHP Genel Merkezi’ne davet etmeyeceğiz.

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.