İnce: Eğitimde herkesle uzlaşacağız

İnce: Eğitimde herkesle uzlaşacağız

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Sinop’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. İnce “Coşkusuz kutlanacak son 19 Mayıs olacak” dedi.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Samsun’da kutladıktan sonra bir diğer Karadeniz ili olan Sinop’a gitti.

‘İKİ SÖZÜM VAR’

Muharrem İnce, “İki sözüm var” diyerek sözlerini şu şekilde belirtti; “Birincisi PKK, FETÖ  ve IŞİD gibi terör örgütleriyle pazarlık etmeyeceğiz üstüne gideceğiz” “İkincisi yolsuzluklar son bulacak. Bu fakir milletin gelirine kimse göz koyamayacak. Soygunların olmadığı, bankaların boşaltılmadığı bir devlet olacağız. Cumhurbaşkanı sarayda oturmayacak kendi evinde oturacak” dedi.

İnce’nin konuşmasından satır başları şu şekilde;

KENDİ EVİMDE OTURACAĞIM: Şeffaf denetlenebilir bir ülke olacağız. Banka kurumlarının içinin boşaltılmadığı bir ülke olacağız. Cumhurbaşkanı sarayda oturmayacak. Kendi evimde oturacağım. O sarayı bu ülkenin gençlerine vereceğim. Eğitimde herkesle uzlaşacağız.

ÖĞRENCİLERİ YURTDIŞINA GÖNDERECEĞİZ: Yüksek yargı memurları ben geldiğimde ayağa kalkmayacaksınız. Yargıç kimse için ayağa kalkmaz.  Millet ne yiyorsa Cumhurbaşkanı da onu yiyecek. Adil yargı düzeni kuracağız.  Her yıl 10 bin üniversite öğrencisini yurtdışına göndereceğiz.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.