İlk feda Onur Kıvrak'tan

İlk feda Onur Kıvrak'tan

Trabzonspor'da kaleci Onur Kıvrak, 3 milyon 100 bin Euro olan yıllık ücretini 2 milyon 225 bin Euro'ya indirmeyi kabul etti.

Bordo-mavili yönetim, yüksek maliyetleri düşürmek için futbolcularla masaya oturmaya başladı. İlk fedakarlık kaptan Onur Kıvrak'tan geldi. Tecrübeli file bekçisi, hem sözleşmesini 2 yıl uzattı hem de yıllık ücretinde yüzde 35'lik indirimi kabul etti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Başkan Muharrem Usta, dün Onur'la bir araya gelirken ekonomik sıkıntılardan söz etti ve gelecek yılki şampiyonluk hayalini anlattı. Bunun üzerine deneyimli file bekçisinin cevabı, "Siz bu kulüp için elinizi taşın altına koydunuz. Biz de gerekeni yapacağız" oldu.

Usta, Onur Kıvrak'a 2016 yılında sona erecek sözleşmesini 2 yıl daha uzatmayı ve toplamda maç başları ile yılda 3 milyon 100 bin Euro'yu bulan ücretini 2 milyon 250 bin Euro'ya indirmeyi teklif etti. Onur sesini çıkarmadan imzayı attı.

ÖZER DE İNDİRİMİ KABUL ETTİ

Başkan Usta, bu görüşmenin ardından ikinci kaptan Özer Hurmacı'yı yanına çağırdı. Özer'den de "Sezon başı ücretimi indirdim ama yine fedakarlık yaparım" cevabını aldı.

Bordo-mavili kulübün, iki futbolcunun yeni anlaşmalarıyla ilgili bugün KAP'a resmi açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.