İlginç Mekan Vurguları Yapmak İçin Çerçeve Fikirleri

İlginç Mekan Vurguları Yapmak İçin Çerçeve Fikirleri

Fotoğraflı çerçeve gibi modern aksesuarlar yalnızca sevdiğiniz bir anı ölümsüzleştirmekle getirmekle kalmaz, aynı zamanda ortama özel bir vurgu yapmanızı da sağlar.

Yatak odalarında, oturma odalarında, balkonlarda, mutfaklarda, koridorlar ve antrelerde yaratılan ilginç duvar dekorasyonları ile evinizi daha ilgi çekici bir hale getirebilirsiniz. Çünkü bu tarz ürünler duvarlara estetik bir dokunuş yapmanın en ideal yollarından biridir. Yatay ve dikey olarak duvarlarınızda kullanabileceğiniz modeller ile yaşam alanlarınızı adeta bir sanat galerisine çevirebilirsiniz. Duvarlarda yaratacağınız görsel şölenle yeni odak noktaları yaratırken odanın duvarının büyüklüğünden aldığı güneşe kadar dikkat edilmesi gereken birçok nokta var. Evinizin eşyaları ile uyumsuz bir çerçeve, zihninizi sürekli meşgul edeceği için seçimi bu doğrultuda yapmanın oldukça önemli olduğunu hemen belirtelim. Çerçeve seçiminizi kolaylaştıracak bilgileri okuyarak çok seveceğiniz alanlar yaratabilirsiniz.

cerceve.jpeg

En İddialı Çerçeve Modelleri Hangileri?

Her dekorasyonun kendine özgü bir etki alanı var. Bu etkiye uygun bir seçim yapmak için önce neye ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz gerekir. Örneğin tablo etkisi sunacak içinde sanatsal resimler bulunan pek çok ürünü antrelerde kullanarak evin girişine kişilik kazandırabilirsiniz. Göz alıcı misafir odaları için büyük boyutlu iddialı çerçeveleri veya çoklu modelleri değerlendirebilirsiniz. Aynalı, gümüş, bronz ve cam çerçeve detaylı modelleri en sevdiğiniz anlar için kullanarak gösterişli bir anı köşesi yaratabilirsiniz. En sevdiğiniz tatil fotoğraflarını veya en beğendiğiniz sözleri mutfak duvarlarında kullanarak daha neşeli ve eğlenceli alanlar oluşturabilirsiniz. Kısacası evinizi daha fazla kişiselleştirebileceğiniz bir dekor öğesi arıyorsanız, tablo konsept modellerle kendinizi ifade edebilirsiniz. Gösterişli bir eviniz varsa gold çerçeve detayı ihtişamı destekleyebilir. Tablolarınız sizinle ilgili pek çok şey yansıtır. Neyi sevdiğinizden nasıl sevdiğinize kadar tüm tutkularınızı birinci kalite baskılı tablo ve resimler yardımıyla stilize edebilirsiniz.

Modern Alanlara Özel Dijital Çerçeve Fikirleri

Çok meşhur sanatçıların dijital baskılarını evde veya ofiste görmek mekana daha sofistike bir hava katabilir. Birinci sınıf kaliteli baskılarla hazırlanan resimli modelleri seçerken alacağınız resmin ne ifade ettiğini araştırabilirsiniz. Örneğin Van Gogh'un mistik bir teknikle çalıştığı resimleri evinizde kullanmanız sanata verdiğiniz önemi net bir şekilde ifade eder. Çerçevelerin içerisindeki görseller genellikle çıkarılabilir olduğu için sıkıldıkça değişime de imkan tanır. Daha hareketli, yaşayan ve ruhu olan yaşam alanları inşa etmek için dijital modeller tercihiniz olabilir. Yüksek baskı kalitesi ile öne çıkan modern sanatsal çerçeveler tablo konsept olma özelliği ile farklı resimleri de evinizde görmenize imkan tanır. Evinizin mobilyalarını özenle seçerken onlara uygun, doğru seçilmiş duvar aksesuarları ile mekanda kolayca bütünlük sağlayabilirsiniz.

Şık Çerçevelerin Yarattığı Düzen Hissi

Bir yere girdiğinizde dikkatinizi ilk çeken şey şüphesiz farklılıklardır. İşte bu farklılıkları yaratabilmenizin en kolay yolları arasında bulunan seçenekleri düzen algısını da beraberinde getirir. Doğru konumlandırılmış iri yapılı çerçevelerle dağınık veya fazla eşyası bulunan bir mekandaki tüm dikkatleri toplamayı başarabilirsiniz. Özellikle ofislerde ve geniş evlerde tercih edilen büyük ebatlı çerçeveler mekanın ilgi odağı olmayı başarır. Özellikle mutfak duvarlarında konumlandırılan kahve, çay, manzara veya çiçek desenleri içeren modelleri hem çoklu hem de tekli seçeneklerle baktığınız yeri güzelleştirir. Daha derli toplu ve ilginç görünmeyi sağlayan resimli duvarların önünde fotoğraflar çekilmek özel hissettirebilir. Plastik veya ahşap çerçeve gibi dokularla tasarlanan ürünler uzun ömürlü ve dayanıklı olması ile öne çıkar. Ön kısımda cam yerine PVC kullanılan modeller herkesin favorileri arasında... Siz de evinize modern bir dokunuş yapmak istiyorsanız, en beğendiğiniz dekorasyon ürününü Koçtaş'ın zengin seçeneklerinde bulabilirsiniz. Evinizin tüm ihtiyaçlarını A'dan Z'ye temin edebileceğiniz Koçtaş'ta güvenilir online alışveriş deneyimini makul çerçeve fiyatları ile tanışarak hemen yaşayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.