İki tren çarpıştı: En az 40 ölü

İki tren çarpıştı: En az 40 ölü

Hindistan’ın Lucknow kentinde bir yolcu treni park halindeki kuru yük trenine kafadan çarparak en az 40 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Gorakhpor Ekspres treni yüksek hızla seyir ederken Uttar Pradesh durağının yakınında park halindeki kuru yük trenine kafadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle ekspres trenin 6 vagonu raydan çıktı. En çok hasarın raydan çıkan biletsiz yolcuları taşıyan vagonda olduğu ifade edildi.

Kazanın ardından olay yerine ilk önce bölgedeki köylüler geldi. Olay yerine gelen köylülerden biri, “Tarlada çalışıyordum. Biranda çarpışma sesi duydum. Felaket bir sesti” şeklinde konuştu.

Kazada hayatını kaybeden vatandaşların fakir tarla işçileri olduğunu belirten polis memurları, kazanın kırsal bir bölgede olmasından ötürü kurtarma çalışmalarının zaman adlığını ifade etti.

Hindistan’da tren kazalarının çok sık yaşandığı belirtilirken, 4 gün önce başka bir trenin raydan çıkarak 19 kişinin ölümüne sebep olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.