İki kardeş camdan düşerek hayatını kaybetti

İki kardeş camdan düşerek hayatını kaybetti

Camdan sarkan kardeşini kurtarmak isterken birlikte beton zemine düştüler.

Diyarbakır'da 4'üncü kattaki evlerinin penceresinden sarkan kardeşi İsmail Çetiner'i (2) tutmaya çalışan Özkan Çetiner (17), kardeşiyle birlikte yere çakılarak hayatını kaybetti. 

Olay, Merkez Yenişehir ilçesi 105'inci Sokak'ta meydana geldi. Buradaki bir binanın 4'üncü katında oturan Beşir Çetiner'in küçük oğlu İsmail, iddiaya göre, pencereden sarktı. Özkan Çetiner de kardeşini tutmaya çalışırken birlikte aşağı düştüler. Beton zemine düşen ve ağır yaralanan Çetiner kardeşleri gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalede küçük İsmail'in olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Ağır yaralanan ağabeyi Özkan ise Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak buradaki doktorların müdahalesine rağmen Özkan da kurtarılamadı. 

Çetiner kardeşlerin yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından hastaneden alınan cenazeleri, Alancık köyü mezarlığında toprağa verildi. Polis, Çetiner kardeşlerin ölümü ile ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.