İçişleri Bakanı Soylu Diyarbakır’da

İçişleri Bakanı Soylu Diyarbakır’da

Diyarbakır'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında 12 ilin vali, emniyet müdürü ve jandarma komutanının katılımıyla "Halk Oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı" düzenlendi.

Türkiye'de yeni anayasa için 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesi Diyarbakır'da "Halk Oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı" gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, toplantı için sabah saatlerinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin ile birlikte Diyarbakır'a geldi.

Bir otelde yapılan toplantıya Diyarbakır, Batman, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Hakkari, Mardin, Muş, Siirt, Şırnak, Tunceli ve Van valileri, il jandarma komutanları ile emniyet müdürleri katıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Doğu ve Güneydoğu'da referandum için alınması gereken güvenlik tedbirlerinin konuşulduğu belirtildi.

İçişleri Bakanı Soylu Diyarbakır’da

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.